Heeft u vragen over onze diensten?

Neem gerust contact met ons op

085 - 047 5300
Maandag t/m donderdag
8:30 uur - 16:30 uur
Vrijdag
8:30 uur - 12:00 uur
Stel uw vraag

Wonen

Noorderzorg heeft in Noord-Groningen drie woonlocaties. In Delfzijl, Uithuizen en in Uithuizermeeden. Op deze locaties woont u nabij allerlei voorzieningen en de zorg die u nodig heeft is dichtbij.  Wonen in uw vertrouwde omgeving, dat is prettig en daar voelt u zich thuis. Voor beschikbaarheid en eventuele wachtlijsten van de diverse locaties kunt u contact opnemen via ons algemeen telefoonnummer. U ontvangt dan de actuele informatie. 

Appartementen

In onze comfortabele appartementen appartementen op onze locaties woont u zelfstandig en maakt u gebruik van onze zorg. Bij Van Julsingha in Delfzijl beschikken wij daarnaast over 150 aanleunwoningen. U huurt zelf en krijgt de zorg vanuit onze locaties.

Zorgappartementen

Voor mensen die niet zelfstandig kunnen wonen, hebben wij op onze locaties zorgappartementen. Hier krijgt u verzorging, begeleiding en eventueel dagopvang. Noorderzorg heeft meerdere woonruimtes beschikbaar waarin partners kunnen samenwonen.

Verpleeg(huis)zorg

Wanneer u behandeling nodig heeft, bieden wij verpleeghuiszorg. In een veilige woonomgeving staan onze medewerkers dag en nacht voor u klaar.

Eerstelijns verblijf (ELV)

U komt in aanmerking voor een eerstelijns verblijf bij ons wanneer u kortdurend 24-uurs zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld vanwege omstandigheden in uw thuissituatie of na een ziekenhuisopname.

Herstelzorg

Wanneer u bent ontslagen uit het ziekenhuis, maar u kunt nog niet direct thuis wonen, dan kunt u gebruik maken van een herstelzorgkamer. U krijgt de zorg die u nodig heeft en u werkt verder aan uw herstel.

Logeren

U kunt een korte periode bij ons logeren wanneer u zorg afneemt in uw thuissituatie en beschikt over een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg). Wij bieden deze logeermogelijkheid ook wanneer u een Wmo-indicatie heeft. Tevens bieden wij familieleden of vrienden van onze cliënten de gelegenheid om gedurende een korte periode te blijven logeren.

Eigen bijdrage

De kosten voor uw zorg en het wonen in ons woonzorgcentrum worden gedeeltelijk betaald uit de Wlz (Wet langdurige zorg). Voor de overige kosten wordt een inkomensafhankelijke bijdrage gevraagd. Deze wordt berekend door het CAK (Centraal Administratie Kantoor). Meer informatie over de inkomensafhankelijke bijdrage kunt u hier lezen.

Onze locaties

Locaties zorg

Van Julsingha
Koningin Wilhelminapark 23
9934 EH Delfzijl
T: 085 - 047 5300
Hunsingoheerd
Borgweg 100
9981 CJ Uithuizen
T: 085 - 047 5300
De Mieden
Hoofdstraat 61a
9982 AB Uithuizermeeden
T: 085 - 047 5300

Locaties thuis diensten

Noorderzorg Thuis
Koningin Wilhelminapark 23
9934 EH Delfzijl
T: 085 - 047 5300
Noorderzorg Dagbesteding
Koningin Wilhelminapark 23
9934 EH Delfzijl
T: 085 - 047 5300