Heeft u vragen over onze diensten?

Neem gerust contact met ons op

085 - 047 5300
Maandag t/m donderdag
8:30 uur - 16:30 uur
Vrijdag
8:30 uur - 12:00 uur
Stel uw vraag

Wonen

Wilt u prettig wonen, vlakbij allerlei voorzieningen en hebt u ook zorg nodig? Noorderzorg heeft in het noorden van Groningen drie woonlocaties voor u in Delfzijl, Uithuizen en in Uithuizermeeden. Welke zorg u ook nodig hebt, u woont naar uw zin bij Noorderzorg. Voor beschikbaarheid en eventuele wachtlijsten kunt u het beste contact opnemen met de betreffende locatie voor de meest actuele situatie.

Appartementen

Voor mensen die zorg nodig hebben, maar nog wel zelfstandig willen en kunnen wonen heeft Noorderzorg comfortabele appartementen op al onze locaties. Bij Van Julsingha hebben wij ook de beschikking over 150 aanleunwoningen. U huurt zelf en krijgt de zorg vanuit onze locaties.

Zorgappartementen

Voor mensen die niet zelfstandig kunnen wonen, hebben wij op al onze locaties zorgappartementen, waar u verzorging, begeleiding en eventueel dagopvang krijgt. Noorderzorg heeft meerdere woonruimtes beschikbaar waar partners kunnen samenwonen.

Verpleeg(huis)zorg

Voor mensen die behandeling nodig hebben, zijn er verpleeghuizen. Een veilige woonomgeving waar het personeel dag en nacht voor u klaar staat.

Eerstelijns verblijf (ELV)

Voor mensen waarvoor een kortdurende opname nodig is omdat u mogelijk in uw thuissituatie of na een ziekenhuisopname tijdelijk 24-uurs zorg nodig heeft.

Herstelzorg

Bent u ontslagen uit het ziekenhuis, maar kunt u nog niet direct thuis wonen, dan kunt u in een herstelzorgkamer van Noorderzorg werken aan uw herstel. U krijgt natuurlijk alle zorg die u nodig hebt.

Logeren

Personen die over een WLZ-indicatie (Wet Langdurige Zorg) ondersteuning beschikken en die zorg thuis ontvangen kunnen gedurende een periode logeren. Ook met een WMO (Wet Maatschappelijke ondersteuning)indicatie kunt u bij ons terecht.

Tevens biedt Noorderzorg familieleden of vrienden van onze cliënten de gelegenheid om gedurende een korte periode te blijven logeren.

Eigen bijdrage

De kosten voor uw zorg en het wonen in ons woonzorgcentrum worden gedeeltelijk betaald uit de Wet Langdurige Zorg. Voor de overige kosten wordt een inkomensafhankelijke bijdrage gevraagd. Deze wordt berekend door het CAK (Centraal Administratie Kantoor). Meer informatie over de inkomensafhankelijke bijdrage kunt u hier lezen.

Onze locaties

Locaties zorg

Van Julsingha
Koningin Wilhelminapark 23
9934 EH Delfzijl
T: 085 - 047 5300
Hunsingoheerd
Borgweg 100
9981 HJ Uithuizen
T: 085 - 047 5300
De Mieden
Hoofdstraat 61a
9982 AB Uithuizermeeden
T: 085 - 047 5300

Locaties thuis diensten

Noorderzorg Thuis
Industrieweg 14b
9981 HJ Uithuizen
T: 085 - 047 5300
Noorderzorg Diensten Thuis
Industrieweg 14b
9981 HJ Uithuizen
T: 085 - 047 5300
Noorderzorg Dagbesteding