Verpleegzorg

Wanneer uw zorgvraag zwaarder wordt en u maximale zorg en bescherming nodig heeft, dan is het veilig wonen in ons verpleeghuis. De zorg wordt verleend door een multidisciplinair team dat wordt aangevuld door een specialist ouderengeneeskunde en paramedische behandelaars.

In onze verpleeghuizen speelt het dagelijks leven zich af in de gezamenlijke huiskamer waar huiskamerassistenten aanwezig zijn. Zij bieden gezelligheid en aanspraak, drinken een kopje koffie of thee met u en zorgen, samen met de activiteitenbegeleiding, voor activiteiten. U kunt hierbij denken aan samen de krant of een tijdschrift lezen of koken op de huiskamer. Deze activiteiten staan veelal in het teken van het beleven van herinneringen, smaak en geur. Het is aan u of u daaraan wilt deelnemen of niet. Misschien blijft u liever in uw eigen appartement of wilt u de dagen afwisselend invullen. Dat kan, u bepaalt zelf hoe u uw dagen het liefst doorbrengt.

De appartementen

De appartementen beschikken over een standaardinrichting. Uiteraard is het mogelijk uw eigen spulletjes mee te nemen.

Cliëntondersteuning Wet langdurige zorg (Wlz)
Als u recht heeft op langdurige zorg (met een Wlz-indicatie) kunt u hulp krijgen van een cliëntondersteuner. Hij of zij ondersteunt u of uw naaste met al uw vragen rondom het regelen en de uitvoering van langdurige zorg. Wilt u meer weten? Bekijk de informatie over cliëntondersteuning Wet langdurige zorg www.zorginstituutnederland.nl

Wij bieden verpleegzorg in

Onze locaties

Van Julsingha
Koningin Wilhelminapark 23
9934 EH Delfzijl
Telefoon: 0596 - 63 50 80
Hunsingoheerd
Borgweg 100
9981 CJ Uithuizen
Telefoon: 0595 - 43 71 00
De Mieden
Hoofdstraat 61a
9982 AB Uithuizermeeden
Telefoon: 0595 - 40 52 22
Noorderzorg Thuis H.O.B.V.
Industrieweg 14b
9981 AJ Uithuizen
Telefoon: 0595 - 74 50 20