De Mieden – Uithuizermeeden

De Mieden is een gezellig woonzorgcentrum in het centrum van Uithuizermeeden. Winkels en andere voorzieningen zijn vlakbij.
In De Mieden vindt u appartementen, zorg- en verpleegappartementen en een aantal kamers voor herstelzorg. Voor iedere oudere hebben we hier een woonzorgoplossing op maat. Noorderzorg heeft meerdere woonruimtes beschikbaar waarin partners kunnen samenwonen.

Zelfstandig wonen met thuiszorg

De 18 appartementen (ook wel aanleunwoningen genoemd) zijn bestemd voor mensen die zelfstandig wonen, maar wel zorg nodig hebben. Zij krijgen zorg vanuit De Mieden. Natuurlijk kunnen ze ook gebruikmaken van alle andere faciliteiten van De Mieden.

Zorgappartementen

De Mieden telt 35 zorgappartementen. U woont als het ware in De Mieden en krijgt alle hulp en verzorging die nodig is: schoonmaken van uw appartement, de was, maaltijden, hulp bij douchen, wassen, toiletgang en aan- en uitkleden. Er is dagopvang en begeleiding als u dat nodig heeft. Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van faciliteiten op recreatief gebied.

Verpleeghuiszorg

Er zijn in De Mieden 16 verpleeghuisplaatsen. In de Kiek op Diek zorgappartementen wonen mensen die behandeling nodig hebben. Deze unit ligt op de bovenste etage en heeft alle faciliteiten voor mensen met een vorm van dementie.

Kortdurende opname / herstelzorg

Bent u net ontslagen uit het ziekenhuis en nog niet in staat om thuis te wonen, dan kunt u gebruik maken van herstelzorg op De Mieden. Hier werkt u onder regie van uw huisarts aan uw herstel. De zorg ontvangt u vanuit De Mieden waarop u 24 uur per dag een beroep kunt doen.

Voorzieningen

In De Mieden kunt u gebruik maken van veel voorzieningen en kunt u deelnemen aan gezellige activiteiten. Er is een winkel, een kapper, een receptie, en een bibliotheek. Maakt u gebruik van de maaltijdvoorziening, dan kunt u kiezen of u in het restaurant wilt eten of in uw appartement. Verder kunt u gebruik maken van wasserijdiensten, administratieve ondersteuning en de technische dienst. Ook wordt er regelmatig een kerkdienst georganiseerd.

Wij bieden op De Mieden

Zorgappartementen
Verpleegappartementen
Aanleunwoningen
Herstelzorgkamers

Bel gerust voor meer informatie: De Mieden 0595 – 405 222

Onze locaties

Van Julsingha
Koningin Wilhelminapark 23
9934 EH Delfzijl
Telefoon: 0596 - 63 50 80
Hunsingoheerd
Borgweg 100
9981 CJ Uithuizen
Telefoon: 0595 - 43 71 00
De Mieden
Hoofdstraat 61a
9982 AB Uithuizermeeden
Telefoon: 0595 - 40 52 22
Noorderzorg Thuis H.O.B.V.
Industrieweg 14b
9981 AJ Uithuizen
Telefoon: 0595 - 74 50 20