Organisatie

Raad van Bestuur

Dhr. H.R. Nijmeijer

Raad van Toezicht

Dhr. H. Duijst (Lid)
Mw. I. Kruidhof (Lid)
Dhr. J.M. Sprangers (Lid)
Dhr. P.J. Tuil (Voorzitter)
Mw. A.J.C. Van Zuijlen (Lid)

Medezeggenschap bij Noorderzorg is geregeld via een Centrale Cliëntenraad, Lokale Cliëntenraden en een Ondernemingsraad.

 

RSIN nummer: 8591 80 876

 

Beloningsbeleid Noorderzorg

De bestuurder wordt beloond conform de beloningscode voor bestuurders in de zorg (BBZ) en de vigerende Wetgeving inzake Normering Topinkomens Zorg en Jeugd 2021.

 

Jaarverslag Noorderzorg 2021

Via onderstaande link kunt u het jaarverslag van Noorderzorg 2021 inzien.

Jaarverslag Noorderzorg 2021

 

Nieuws

Wijziging in raad van bestuur Noorderzorg

Aansluitend aan zijn waarneemperiode is Henk Nijmeijer gekozen als nieuwe bestuurder van Noorderzorg. Nijmeijer is geen onbekende in de organisatie. Sinds het vertrek van Geke Blokzijl in juni dit jaar verruilde hij zijn bestuurssecretarisfunctie voor die van tijdelijk waarnemend bestuurder. Tot het moment van het benoemen van een nieuwe bestuurder was hij bereid gevonden om als waarnemend bestuurder de taken en bevoegdheden op zich te nemen.

In het vervolgtraject van de nieuw te werven bestuurder stelde Henk Nijmeijer zich kandidaat. Op basis van de uitgebrachte adviezen en het unanieme vertrouwen dat in hem is uitgesproken is hij inmiddels gekozen tot de nieuwe bestuurder van Noorderzorg.

Voordat zijn loopbaan bij Noorderzorg begon was Nijmeijer onder andere bestuurssecretaris in een tweetal onderwijsinstellingen. Sinds 2018 is hij werkzaam bij Noorderzorg en hield hij zich als bestuurssecretaris met name bezig met bestuurlijke en juridische beleidsontwikkeling. Daarnaast begeleidde en adviseerde hij in het fusietraject tussen de twee ouderenzorgorganisaties in Uithuizen/Uithuizermeeden en Delfzijl. In deze nieuwe stap in zijn carrière wendt hij kansen en mogelijkheden aan om van Noorderzorg een organisatie te maken waaraan je je graag verbindt. Zowel de medewerker, de vrijwilliger, als de cliënt. ‘Met de vele uitdagingen waar de zorgorganisatie van morgen voor staat, maak ik graag het verschil door in te zetten op het menselijk contact. Ik zie dat breed: op de werkvloer tussen collega’s, vrijwilligers en de cliënt maar ook in het contact met de externe relaties. Voor mij is dat een belangrijk aandachtspunt waarbij ik graag samen met alle betrokkenen verder bouw aan een mooi Noorderzorg’, aldus Nijmeijer.

Onze locaties

Locaties zorg

Van Julsingha
Koningin Wilhelminapark 23
9934 EH Delfzijl
T: 085 - 047 5300
Hunsingoheerd
Borgweg 100
9981 HJ Uithuizen
T: 085 - 047 5300
De Mieden
Hoofdstraat 61a
9982 AB Uithuizermeeden
T: 085 - 047 5300

Locaties thuis diensten

Noorderzorg Thuis
Industrieweg 14b
9981 HJ Uithuizen
T: 085 - 047 5300
Noorderzorg Diensten Thuis
Industrieweg 14b
9981 HJ Uithuizen
T: 085 - 047 5300
Noorderzorg Dagbesteding