Kwaliteit

Noorderzorg vindt kwaliteit erg belangrijk en daarom zijn wij per 1 juli 2017 opnieuw ISO 9001:2008 gecertificeerd. Hiermee tonen wij aan dat onze diensten op het gebied van zorg, welwijn en wonen aan de kwaliteitseisen voldoen.

Noorderzorg wil graag laten zien hoe er wordt gewerkt aan het verhogen van de kwaliteit van zorg en wonen. Daarom hieronder het kwaliteitsplan 2018 en het Kwaliteitsverslag over 2017.

• Kwaliteitsverslag 2017
• Kwaliteitsplan 2018

Gekwalificeerd personeel

Bij Noorderzorg werken goed geschoolde en gemotiveerde mensen. We werken met kleinschalige teams, waardoor medewerkers hun cliënten goed kennen. U krijgt vaak dezelfde medewerkers: dat is een groot voordeel. Wist u dat Eemsmond een van de beste thuiszorgorganisaties van Nederland heeft? Onze eigen cliënten gaven Thuiszorg Noord tijdens een eerder gehouden onderzoek het rapportcijfer 9,0. En daar zijn we trots op. Bij ons werken? Zie werken en leren bij Noorderzorg.

Het verlenen van een goede dienstverlening aan onze cliënten is voor Noorderzorg erg belangrijk. Als u daarover tevreden bent, dan horen wij dit graag. U kunt uw waardering aangeven op zorgkaartnederland.

Alvast bedankt voor uw reactie!