Privacybeleid

Privacy- en cookieverklaring Noorderzorg

 

Privacy

Wanneer u contact met ons opneemt via één van de formulieren op onze website, geeft u een aantal persoonsgegevens aan ons door, zoals uw naam en mailadres. Wij gebruiken deze gegevens alleen om uw vragen te beantwoorden. Wij bewaren en verwerken deze gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het beantwoorden van uw vraag en de verdere afhandeling hiervan. De persoonsgegevens die u doorgeeft via de website verstrekken wij niet aan derden.

 

Cookies

Noorderzorg maakt op deze website alleen gebruik van analytische cookies (google analytics). We gebruiken deze cookies met het doel om het gebruik van deze website te meten, beter te laten functioneren en om het gebruiksgemak van de website te optimaliseren.

 

Contact

Heeft u meer vragen over onze privacy- en cookieverklaring voor deze website? Klik hier voor de laatste versie: Privacy en cookieverklaring Noorderzorg. 

 

Heeft u vragen over ons privacy beleid of hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, corrigeren of verwijderen? Neem dan contact met ons op via fgb@noorderzorg.nl.

 

Als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens dan kunt u daarvoor ook bovenstaande emailadres gebruiken. Mochten wij er dan niet uitkomen, dan kunt u op grond van de privacywetgeving ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Aanpassen privacy- en cookieverklaring

Noorderzorg behoudt zich het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen worden op deze website gepubliceerd.

Onze locaties

Locaties zorg

Van Julsingha
Koningin Wilhelminapark 23
9934 EH Delfzijl
T: 085 - 047 5300
Hunsingoheerd
Borgweg 100
9981 HJ Uithuizen
T: 085 - 047 5300
De Mieden
Hoofdstraat 61a
9982 AB Uithuizermeeden
T: 085 - 047 5300

Locaties thuis diensten

Noorderzorg Thuis
Industrieweg 14b
9981 HJ Uithuizen
T: 085 - 047 5300
Noorderzorg Diensten Thuis
Industrieweg 14b
9981 HJ Uithuizen
T: 085 - 047 5300
Noorderzorg Dagbesteding