Heeft u vragen over onze diensten?

Neem gerust contact met ons op

0595 - 74 50 10
Maandag t/m donderdag
8:30 uur - 16:30 uur
Vrijdag
8:30 uur - 12:00 uur
Stel uw vraag

Van Julsingha

Update 2 oktober 2020

Geachte bezoeker,

 

Zoals u in de media hebt kunnen vernemen, neemt de besmetting door het Corona virus toe. Gelukkig is dit binnen de locaties (nog) niet geconstateerd, maar het vraagt van ons om alert te blijven.

Omdat we onze bewoners en medewerkers zo goed als mogelijk willen beschermen nemen we als Noorderzorg enkele maatregelen:

 

Mondkapjes

Vanaf maandag, 5 oktober is het voor al onze medewerkers, die ondersteuning aan onze bewoners bieden en daarmee de 1,5 meter niet kunnen naleven, verplicht een mondkapje te dragen. In alle andere situaties is het niet nodig een mondkapje te dragen.

Ook u, het bezoek, wordt verzocht een mondkapje te dragen als u de locatie bezoekt. Wij vragen u zelf zorg te dragen voor een mondkapje, omdat wij zelf de mondkapjes hard nodig hebben voor onze medewerkers.

 

Looproutes

Wij vragen u om zoveel als mogelijk rechts te lopen. Wij realiseren ons dat dit niet altijd haalbaar zal zijn maar alle beetjes helpen.

 

Appartement

De overheid heeft aangegeven dat een huishouden maximaal 3 bezoekers mag ontvangen, maar daarbij blijft 1,5 meter afstand wel een vereiste. Het appartement van uw familielid biedt in veel gevallen slechts beperkt die mogelijkheid. Daarom adviseren wij u het aantal te beperken tot maximaal 2 bezoekers. Ook vragen wij u om rekening te houden met de ondersteuning die uw familielid nodig heeft. Zodra zorgmedewerkers ondersteuning dienen te geven vragen we u het appartement (tijdelijk) te verlaten.

 

Handhygiëne

Het wassen van de handen is een van de belangrijkste preventiemiddelen om het Corona virus buiten de deur te houden. We willen u met klem vragen hier aandacht voor te hebben.

 

Registratie

Bij een eventuele uitbraak is het nodig om een brononderzoek te kunnen raadplegen. Daarom vragen we u om bij de ingang van de locaties zich te registreren. U dient zich te registreren met naam, telefoonnummer, datum en reden van bezoek. Bij de ingang zullen instructies hieromtrent worden opgehangen.

 

Sommige van onze bewoners kiezen ervoor om het aantal bezoekers te beperken of om zelf geen bezoek meer toe te laten. Dit respecteren wij en hopen ook op uw begrip. Wij vinden het belangrijk om van deze keuze op de hoogte te zijn. Daarom zal de contactverantwoordelijke in de komende tijd met uw familielid in gesprek gaan om de keuze vast te leggen in het dossier.

 

Wij vragen uw medewerking en begrip in deze moeilijke tijd.

Onze locaties

Locaties zorg

Van Julsingha
Koningin Wilhelminapark 23
9934 EH Delfzijl
T: 0596 - 63 50 80
Hunsingoheerd
Borgweg 100
9981 CJ Uithuizen
T: 0595 - 43 71 00
De Mieden
Hoofdstraat 61a
9982 AB Uithuizermeeden
T: 0595 - 40 52 22

Locaties thuis diensten

Noorderzorg Thuis
Industrieweg 14b
9981 HJ Uithuizen
T: 0595 - 74 50 20
Noorderzorg Diensten Thuis
Industrieweg 14b
9981 HJ Uithuizen
T: 0595 - 40 52 00
Noorderzorg Dagbesteding