Heeft u vragen over onze diensten?

Neem gerust contact met ons op

085 - 047 5300
Maandag t/m donderdag
8:30 uur - 16:30 uur
Vrijdag
8:30 uur - 12:00 uur
Stel uw vraag

De Mieden

Update 29 november 2021 

 

Geachte familieleden, vrienden en andere bezoekers,

 

Binnen locatie de Mieden zijn 2 bewoners en een medewerker positief getest op het Coronavirus. Omdat zij in de afgelopen dagen veelvuldig contact hebben gehad met andere bewoners, verwachten wij meerdere besmettingen. Daarom hebben we vooralsnog besloten om tot en met aanstaande vrijdag, 3 december, geen bezoek in de Mieden toe te laten. Op aanstaande vrijdag zullen wij de nodige sneltesten uit gaan voeren en kunnen we vaststellen in hoeverre er sprake is van meer besmettingen. Indien hier geen sprake van is, zal de Mieden weer toegankelijk zijn voor bezoek.

 

Afgelopen vrijdag 26 november hebben Mark Rutte en Hugo de Jonge vervroegd een persconferentie gehouden i.p.v. 3 december. Tijdens deze persconferentie hebben zij een aantal maatregelen verscherpt. Omdat landelijk het aantal besmettingen in verpleeg- en verzorgingshuizen fors is toegenomen (bij 1000 verpleeg- en verzorgingshuizen waar 1 of meer besmettingen van het Coronavirus zijn), willen wij u dringend verzoeken zich te houden aan de genoemde maatregelen.

 

Mondkapjes

Het dragen van een mondkapje binnen de locaties is verplicht. Het mondkapje mag af als u zit en er 1,5 meter afstand gehouden kan worden.

 

Handen wassen

Bij binnenkomst dient u uw handen te wassen en was daarna uw handen zo vaak als mogelijk. De waarde van het handenwassen heeft zich in de loop van de tijd bewezen.

 

1,5 Meter afstand

Houd waar mogelijk de 1,5 meter afstand aan. Indien u bij uw familielid op bezoek bent, verzoeken wij u om uw mondkapje pas af te doen als u zit.

Wij willen u dringend verzoeken zich hieraan te houden. De appartementen van onze kwetsbare bewoners zijn niet groot. Dat betekent dat u in de meeste gevallen met niet meer dat 2 personen op bezoek kan komen om de 1,5 meter te kunnen waarborgen.

 

Ventileren

Ventileren is een belangrijk middel om besmetting met het Coronavirus te voorkomen. Zet waar mogelijk met uw familielid ramen open of op een kier.

 

Boosterprik

Binnenkort zullen wij de boostervaccinaties gaan bestellen. Daarmee hopen wij op kort termijn te kunnen starten met het vaccineren. Zodra de precieze data bekend zijn, zullen wij u hierover informeren.

 

Wij hopen op uw medewerking!

 

Wanneer u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 085 – 0475 300

 

De digitale Stamtafel

De digitale Stamtafel is een initiatief van iZorgD!, deze organisatie houdt zich bezig met digitale innovatie rondom langer zelfstandig en veilig thuis wonen. De gemeente Het Hogeland is de eerste gemeente in Nederland die hier gebruik van maakt.

Voor informatie over en aanmelding voor de Stamtafel gemeente het Hogeland

De informatie is ook te vinden op social media (Facebook en Twitter)

 

We hopen u hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om deze te stellen.

Onze locaties

Locaties zorg

Van Julsingha
Koningin Wilhelminapark 23
9934 EH Delfzijl
T: 085 - 047 5300
Hunsingoheerd
Borgweg 100
9981 HJ Uithuizen
T: 085 - 047 5300
De Mieden
Hoofdstraat 61a
9982 AB Uithuizermeeden
T: 085 - 047 5300

Locaties thuis diensten

Noorderzorg Thuis
Industrieweg 14b
9981 HJ Uithuizen
T: 085 - 047 5300
Noorderzorg Diensten Thuis
Industrieweg 14b
9981 HJ Uithuizen
T: 085 - 047 5300
Noorderzorg Dagbesteding