Wonen met (verpleeghuis) zorg

Wilt u prettig wonen, vlakbij allerlei voorzieningen en hebt u ook zorg nodig? Noorderzorg heeft in het noorden van Groningen drie woonlocaties voor u, in Delfzijl, Uithuizen en in Uithuizermeeden. Welke zorg u ook nodig hebt, u woont naar uw zin bij Noorderzorg. Voor beschikbaarheid en eventuele wachtlijsten kunt u het beste contact opnemen met de betreffende locatie voor de meest actuele situatie.

Appartementen

Voor mensen die zorg nodig hebben, maar nog wel zelfstandig willen en kunnen wonen heeft Noorderzorg comfortabele appartementen op al onze locaties. Bij Van Julsingha hebben wij ook de beschikking over 150 aanleunwoningen. U huurt zelf en krijgt de zorg vanuit onze locaties.

Zorgappartementen

Voor mensen die niet zelfstandig kunnen wonen, hebben wij op al onze locaties zorgappartementen, waar u verzorging, begeleiding en eventueel dagopvang krijgt. Noorderzorg heeft meerdere woonruimtes beschikbaar waar partners kunnen samenwonen.

Verpleeg(huis)zorg

Voor mensen die behandeling nodig hebben, zijn er verpleeghuizen. Een veilige woonomgeving waar het personeel dag en nacht voor u klaar staat.

Herstelzorg

Bent u ontslagen uit het ziekenhuis, maar kunt u nog niet direct thuis wonen, dan kunt u in een herstelzorgkamer van Noorderzorg werken aan uw herstel. U krijgt natuurlijk alle zorg die u nodig hebt.

Logeren

Noorderzorg biedt familieleden of vrienden van onze cliënten de gelegenheid om gedurende een korte periode te blijven logeren. Ook personen die over een WLZ-indicatie (Wet Langdurige Zorg) beschikken en die zorg thuis ontvangen kunnen gebruik maken van een logeerkamer.

Eigen bijdrage

De kosten voor uw zorg en het wonen in ons woonzorgcentrum worden gedeeltelijk betaald uit de Wet Langdurige Zorg. Voor de overige kosten wordt een inkomensafhankelijke bijdrage gevraagd. Deze wordt berekend door het CAK (Centraal Administratie Kantoor). Meer informatie over de inkomensafhankelijke bijdrage kunt u hier lezen.

Onze locaties

Van Julsingha
Koningin Wilhelminapark 23
9934 EH Delfzijl
Telefoon: 0596 - 63 50 80
Hunsingoheerd
Borgweg 100
9981 CJ Uithuizen
Telefoon: 0595 - 43 71 00
De Mieden
Hoofdstraat 61a
9982 AB Uithuizermeeden
Telefoon: 0595 - 40 52 22
Noorderzorg Thuis
Industrieweg 14b
9981 HJ Uithuizen
Telefoon: 0595 - 74 50 20
Noorderzorg
Diensten Thuis
Industrieweg 14b
9981 HJ Uithuizen
Telefoon: 0595 - 40 52 00