Maaltijden

Kookt u liever niet meer zelf of niet meer iedere dag, dan kunt u gebruik maken van de maaltijdvoorziening. De maaltijd wordt dagelijks vers en warm vanuit onze keuken bij u thuisbezorgd. U kunt trouwens ook in onze restaurants komen eten. Dat is wel zo gezellig.

Maaltijden bij Van Julsingha

In ons huis is restaurant “De Aanleg” gevestigd. In het restaurant worden dagelijks van 11.30-13.30 uur en van 17.00-19.00 uur warme maaltijden geserveerd. Iedereen is van harte welkom in het restaurant. Samen eten, doet eten. U kunt natuurlijk ook in uw eigen appartement eten. Voor de broodmaaltijd kunt u een keuze maken uit het assortiment van de broodkar die één keer per dag bij u aan de deur komt.

Maaltijden bij Hunsingoheerd

Hunsingoheerd heeft een moderne keuken, waar dagelijks maaltijden worden bereid die u in het restaurant kunt komen eten. U kunt de maaltijd ook in uw appartement eten.

Voorzieningen in De Mieden

Er is een moderne keuken in De Mieden, waar onze koks en keukenhulpen dagelijks maaltijden bereiden die u in het restaurant kunt komen eten. U mag de maaltijd ook bij uw appartement laten bezorgen.